3 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăViața socialăEducațieTransmisiune în direct organizată de Centrul European de Limbi Moderne al Consiliului...

Transmisiune în direct organizată de Centrul European de Limbi Moderne al Consiliului Europei, 12 decembrie, ora 9:00

Date:

Pe aceeași temă

Miercuri, 12 decembrie a.c., în intervalul 9:00-10:30, Centrul European de Limbi Modene (CELM) al Consiliului Europei va organiza o transmisiune în direct, în limbile engleză și franceză, cu titlul Încurajarea inovării în educația lingvistică (Inspiring innovation in language education / Inspirer l’innovation dans l’éducation aux langues).

Evenimentul se adresează, în special, profesioniștilor din domeniul învățării și predării limbilor (profesori, inspectori, formatori, cercetători sau autori de programe și materiale pedagogice), dar participarea este deschisă tuturor persoanelor interesate.

Obiectivul urmărit este de a promova următorul program de activități al centrului pentru perioada 2020-2023, cu reliefarea modalităților de implicare și a beneficiilor asociate. Totodată, va fi prezentat și viitorul Apel de propuneri de proiecte, parte centrală a programului, care urmează a fi lansat în luna ianuarie 2019.

Vor participa membri ai Professional Network Forum (o rețea de asociații și organizații internaționale axate pe educația lingvistică și evaluare), coordonatori de proiecte, consultanți CELM, precum și membri ai Comitetului de conducere al CELM, în calitate de reprezentanți ai autorităților naționale. Fiecare dintre acești invitați va oferi propria perspectivă asupra provocărilor actuale din domeniul învățării limbilor și a modului în care centrul poate contribui prin intermediul următorului său program de activități.

Participanții vor avea posibilitatea de a adresa întrebări prin conversații online (chat).

Link transmisiune în direct: www.ecml.at/livestream.

spot_img

Cele mai recente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.