16.8 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăViața socialăEducațieS-au afişat rezultatele evaluării pentru membrii Comitetului de Selecţie al Consiliului Național...

S-au afişat rezultatele evaluării pentru membrii Comitetului de Selecţie al Consiliului Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării şi s-a lansat consultarea publică

Date:

Pe aceeași temă

În urma evaluării candidaturilor primite pentru Comitetul de Selecție al Consiliului Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării (CNECSDTI), în conformitate cu prevederile Ordinului MENCS nr. 4573/20.07.2016, din cele 28 de candidaturi primite pentru membrii Comitetului de Selectie al CNECSDTI, patru au fost declarate neeligibile (referat de aprobare).

Dintre cele 24 de candidaturi eligibile entru Comitetul de Selecție al CNECSDTI, au fost selectate cinci, care se supun consultării publice.

Nr. crt.

Nume şi prenume

Afiliere instituțională

1

Dr. Lucian Ştefan Ancu

Universite de Geneve

2

Prof.dr. Constanţa Ganea

UMF Carol Davila

3

Conf.dr. Mihai Gligor

Universitatea  1 Decembrie 1918 Alba-Iulia

4

Prof.dr. Dragoş Iliescu

Universitatea Bucureşti

5

Dr. Mihai Miclăuş

Institutul de Cercetări Biologice Cluj-Filiala a INCDSB București

 

Consultarea publică este deschisă în intervalul 18-22 august 2016. În această perioadă, eventualele opinii argumentate cu privire la candidații propuși se vor transmite pe adresa de e-mail cne@edu.gov.ro.

Cele mai recente

Sari la conținut