8 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăFără categoriePOIM 2014-2020: Comisia Europeană a aprobat investițiile apă și canalizare în regiunile...

POIM 2014-2020: Comisia Europeană a aprobat investițiile apă și canalizare în regiunile Mediaş, Agnita și Dumbrăveni din judeţul Sibiu

Date:

Pe aceeași temă

În data de 6 septembrie 2022, Comisia Europeană a aprobat finanțarea Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunile Mediaş, Agnita și Dumbrăveni, Judeţul Sibiu. Investiția în valoare de 76.715.657 euro (costuri totale eligibile) se va realiza din Fondul de Coeziune prin Programul de Infrastructură Mare – POIM 2014-2020.

 

Sfarsitul primului paragraf

Proiectul vizează investiții de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în 19 UAT-uri din județul Sibiu, în scopul creșterii nivelului de colectare și epurare a apelor uzate urbane și asigurării alimentării cu apă potabilă a populației prin:

– Extindere/reabilitare aducțiune

– Extindere / reabilitare rețea distribuție

– Extindere / reabilitare captare

– Rezervoare de înmagazinare apă potabila inclusiv stații de clorinare noi

– Stații de pompare noi / reabilitate

– Extindere / reabilitare rețea canalizare

– Reabilitare stație epurare ape uzate

– Stații de pompare ape uzate noi / reabilitate

 

Populația beneficiară a investițiilor în alimentarea cu apă este de 36.136 locuitori și în infrastructura de apă uzată de 23.374 locuitori echivalenți.

 

UAT-urile din județul Sibiu: Consiliul Județean Sibiu, Mediaș, Brăteiu, Ațel, Biertan, Dârlos, Blăjel, Copșa Mică, Axente Sever, Târnava, Valea Viilor, Șeica Mare, Dumbrăveni, Hoghilag, Alma, Arpașu de Jos, Agnita, Alțâna și Bârghiș.

 

Cele mai recente

Sari la conținut