0 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăViața socialăEducațieMinistrul Liviu Marian Pop a vizitat Școala Gimnazială Păun din comuna Bârnova...

Ministrul Liviu Marian Pop a vizitat Școala Gimnazială Păun din comuna Bârnova (județul Iași), modernizată în cadrul Programului privind Reabilitarea Infrastructurii Școlare

Date:

Pe aceeași temă

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a vizitat sâmbătă, 18 noiembrie, Școala Gimnazială Păun din comuna Bârnova (județul Iași). Unitatea de învățământ, cu un efectiv de 82 de elevi, beneficiază din această lună de un corp nou de clădire, inclusiv patru săli de clasă.

Cu acest prilej, ministrul Liviu Marian Pop s-a întâlnit cu profesori, inspectori și reprezentanți ai comunității locale și a prezentat proiectele supuse consultării publice de Ministerul Educației, programul de abilitare curriculară CRED, recent lansat, precum și inițiativa de implementare a resurselor educaționale deschise.

Investiția din comuna Bârnova a fost realizată în cadrul Programului privind Reabilitarea Infrastructurii Școlare (P.R.I.S.), derulat de Ministerul Educației Naționale prin Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare (UMPMRSU) și finanțat de Banca Europeană de Investiții, Banca pentru Dezvoltare a Consiliului Europei și Guvernul României. Valoarea lucrărilor de execuție a fost de 903.003,70 lei (cu TVA).

În această vizită ministrul Liviu Marian Pop a fost însoțit de președintele Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaților, Camelia Gavrilă, inspectorul școlar general de Iași, Genoveva Farcaș și prefectul Județului Iași, Marian Șerbescu. 

BIROUL DE COMUNICARE

spot_img

Cele mai recente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.