1.9 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăViața socialăEducațieMinistrul Liviu Marian Pop a vizitat Liceul Teoretic Jean Monnet din Capitală

Ministrul Liviu Marian Pop a vizitat Liceul Teoretic Jean Monnet din Capitală

Date:

Pe aceeași temă

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a participat joi, 9 noiembrie, la festivitatea de deschidere a campaniei umanitare „Dar din suflet pentru un zâmbet!”, organizată de Liceul Teoretic Jean Monnet din Capitală.

Salut inițiativa voastră și apreciez în mod deosebit atitudinea plină de empatie de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși ca voi. Este un excelent model de a transmite și pune în practică valorile şi principiile educației nonformale, lucru pe care îl încurajez în mod deschis. Ministerul Educației este partener în rezolvarea problemelor din sistemul de învățământ, rolul său fiind acela de a furniza educație de calitate. Vreau să vă asigur că opinia voastră contează și cu cât vă implicați mai mult în consultările pe care ministerul le organizează, cu atât mai mult ne ajutați să luăm cele mai bune decizii”, a declarat ministrul Educației.

În acest sens, ministrul Liviu Marian Pop i-a invitat pe toți cei prezenți să participe la consultările derulate de Ministerul Educației Naționale și să completeze chestionarele privind rolul temelor pentru acasă, respectiv tipărirea manualelor școlare pentru învățământul primar și gimnazial.

Ediția a III-a a campaniei umanitare „Dar din suflet pentru un zâmbet!” își propune, prin eforturile elevilor și părinților din Liceul Teoretic Jean Monnet, să ofere cadouri și sprijin celor 30 de copii internaţi la Spitalul Oncologic Fundeni şi la Institutul Oncologic Fundeni şi celor 40 de copii din cadrul Asociaţiei Mia’s Children. De altfel, anual, în acest liceu se desfăşoară proiecte şi activităţi care au ca scop încurajarea comportamentelor civice ale elevilor, promovarea spiritului de voluntariat sau implicarea în problemele comunităţii.

BIROUL DE COMUNICARE

spot_img

Cele mai recente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.