16.8 C
București
joi, mai 30, 2024
AcasăResponsabilitate socialăAcțiuniJandarmii din Harghita se implică în campania națională „Ski for free pentru...

Jandarmii din Harghita se implică în campania națională „Ski for free pentru copii”

Date:

Pe aceeași temă

Jandarmii harghiteni se alătură campaniei naţionale „Ski for free pentru copii”, lansată de Jandarmeria Română, urmând să fie oferite lecţii gratuite de schi, pe pârtia din Borsec.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Harghita, plt adj şef Gheorghe Suciu, activitatea va avea loc în data de 23 februarie, sub coordonarea unui jandarm, monitor de schi cu experienţă.

„Între orele 12,00 – 15,00 (în data de 23 februarie, n.r) , patru jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borsec, sub coordonarea domnului căpitan Truţa Eleodor, monitor de schi cu experienţă, vor oferi gratuit lecţii de schi pentru copiii care vor să înveţe să schieze. Programul va consta în predarea regulilor de bază în schi pentru grupuri de copii, timp de trei ore, prin joc şi lecţii distractive. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani”, se arată în informarea IJJ Harghita.

Sursa citată mai precizează că fiecare copil trebuie să aibă echipament de schi complet şi adecvat vârstei.

„Părinţilor le revine doar responsabilitatea de a se asigura că echipamentul copiilor este unul complet şi adecvat practicării acestui sport şi să achite abonamentul pentru instalaţia de urcare. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0744.424992, cpt Truţa Eleodor. Ne vedem joi, 23 februarie, începând cu ora 11,30, la baza pârtiei din Borsec”, se mai menţionează în informarea IJJ Harghita.

Cele mai recente

Sari la conținut