27.8 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăViața socialăEducațieInvitație de participare la revizuirea regulamentului Selecției naționale de bune practici în...

Invitație de participare la revizuirea regulamentului Selecției naționale de bune practici în educație „Creatori de Educație” din cadrul proiectului „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți – CRED” – cod SMIS 2014+:118327

Date:

Pe aceeași temă

Vă invităm să consultați regulamentul Selecției naționale de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc, „Creatori de Educație”, și să transmiteți – până la data de 3 februarie 2020, pe adresa de e-mail contact@educred.ro, propuneri/sugestii de îmbunătățire.

Scopul demersului este optimizarea regulamentului, noua formă a acestuia urmând să fundamenteze ediția de anul acesta a Selecției naționale de bune practici „Creatori de Educație”.

Propunerile primite vor fi evaluate si integrate într-o nouă formă a regulamentului, urmând ca documentul actualizat să fie supus consultării publice.

„Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți – CRED” – cod SMIS 2014+:118327 este un proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020,  iar Ministerul Educației și Cercetării este beneficiarul proiectului.

Cele mai recente

Sari la conținut