3 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăViața socialăEducațieÎntrevederea ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop, cu ministrul irakian al Afacerilor...

Întrevederea ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop, cu ministrul irakian al Afacerilor Externe, Ibrahim Abdul-Kareem Hamza Al-Eshaiker Al-Jaafari

Date:

Pe aceeași temă

Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, a avut joi, 23 noiembrie, o întrevedere cu ministrul irakian al afacerilor externe, Ibrahim Abdul-Kareem Hamza Al-Eshaiker Al-Jaafari.

Cu acest prilej cei doi oficiali au susținut necesitatea de a dezvolta cooperarea bilaterală în domeniul educației, un pas important în acest sens fiind semnarea Memorandumului de înțelegere privind cooperarea în domeniul educației și științei între Ministerul Educației Naționale din România și Ministerul Învățământului Superior și Cercetării Științifice din Republica Irak. Documentul va oferi posibilitatea schimburilor de bursieri, precum și cadrul dezvoltării cooperării interuniversitare sau perfecționării experților în domeniul educației.

„Doresc să vă asigur de întregul nostru sprijin pentru continuarea bunei colaborări în beneficiul ambelor părți. De asemenea, ne exprimăm întreaga disponibilitate de a pune la dispoziția părții irakiene expertiza acumulată în procesul de reformă a sistemului educațional și de formare profesională din România”, a declarat ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop.

BIROUL DE COMUNICARE

spot_img

Cele mai recente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.