16.8 C
București
joi, mai 30, 2024
AcasăViața socialăEducațieÎntrevederea ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop, cu ambasadorul Republicii Finlanda în...

Întrevederea ministrului Educației Naționale, Liviu Marian Pop, cu ambasadorul Republicii Finlanda în România, doamna Päivi Pohjanheimo

Date:

Pe aceeași temă

Joi, 7 septembrie, ministrul Liviu Marian Pop a primit vizita doamnei Päivi Pohjanheimo, ambasadorul Republicii Finlanda în România.

În cadrul discuțiilor a avut loc un schimb de opinii privind reformele educaționale din cele două state și posibilitatea de a coopera în vederea sprijinirii sistemului educațional românesc cu experiența acumulată și bunele practici dezvoltate de Finlanda.

Cei doi interlocutori au apreciat buna colaborare în domeniul educației și au agreat identificarea împreună a unor noi oportunități de cooperare.

De asemenea, ministrul Liviu Marian Pop a subliniat interesul pentru prioritățile în domeniile educației și formării profesionale pe care trioul România-Croația-Finlanda le va avea în perioada de exercitare a Președinției Consiliului Uniunii Europene (1 ianuarie 2019 – 30 iunie 2020).

Cele mai recente

Sari la conținut