3 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăViața socialăEducațieDezbatere publică online organizată de Ministerul Educației pe tema proiectului de Hotărâre...

Dezbatere publică online organizată de Ministerul Educației pe tema proiectului de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP)

Date:

Pe aceeași temă

UPDATE (3 ianuarie 2022): Minuta dezbaterii publice online organizată în data de 27 decembrie este disponibilă aici.

***

Ministerul Educației organizează luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, dezbaterea publică online cu privire la proiectul de act normativ menționat mai jos, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, republicată, la solicitarea Federației Părinților și Aparținătorilor Legali din România și a altor asociații.

Proiectul de act normativ și nota de fundamentare pot fi consultate mai jos:

Urmare a instituirii stării de alertă pe teritoriul României prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19 și ținând cont de HG nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dezbaterea publică online se va desfășura în sistem videoconferinţă utilizând aplicația Google Meet, care poate fi accesată de pe telefon, tabletă sau laptop.

Pentru a avea acces în dezbaterea publică online organizată luni, 27 decembrie 2021, ora 08:00, vă rugăm să ne transmiteți numele și prenumele persoanelor participante, precum și datele de contact (telefon mobil şi adresă de e-mail funcțională) pentru înscriere și pentru a primi confirmarea de participare.

Vă rugăm să confirmați participarea printr-un e-mail trimis pe adresa dezbateripublice@edu.gov.ro, până vineri, 24.12.2021, ora 14:00.

  • Ordinea de zi: Proiect de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP)
spot_img

Cele mai recente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.