16.8 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăViața socialăEducațieApel de candidaturi pentru grupul de experți constituit de Comisia Europeană, în...

Apel de candidaturi pentru grupul de experți constituit de Comisia Europeană, în vederea elaborării Cadrului strategic de cooperare în domeniul educației și formării – post 2020

Date:

Pe aceeași temă

Direcția Generală pentru Educație, Tineret, Sport și Cultură a Comisiei Europene va constitui Grupul european de experți în domeniul educației și formării pentru a contribui la elaborarea Cadrului strategic de cooperare în domeniul educației și formării – post 2020. Grupul de experți va reflecta cu privire la provocările cu care se confruntă Europa, dar și la impactul acestora asupra sistemelor de educație și formare.

Recent, a fost lansat un apel de candidaturi pentru selectarea grupului de experți, care va fi alcătuit din maxim 20 de membri specializați în analiza evoluțiilor sociale și tehnologice.

Termenul-limită pentru transmiterea candidaturilor este de 27 iulie 2018, la adresa de e-mail EAC-EXPERT-PANEL-POST-ET2020@ec.europa.eu.

Informații suplimentare cu privire la procedura de aplicare și de selecție sunt disponibile aici: http://ec.europa.eu/education/calls/expert-panel_en.

Cele mai recente

Sari la conținut