16.8 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăAntreprenoriatEvenimente3deBine.md - prima platformă online dedicată producătorilor locali din Moldova!

3deBine.md – prima platformă online dedicată producătorilor locali din Moldova!

Date:

Pe aceeași temă

În 2022, Elizaveta Dulgheru, o tânără mămică din Ungheni, pasionată de antreprenoriat social, a pornit într-o misiune specială! Misiunea Trei de Bine!

 

Alimente sănătoase de la producătorii locali, produse eco pentru casă și corp, pe care de obicei le găsim la târguri și expoziții, acum pot fi comandate și livrate direct acasă. 

 

 

Trei de Bine este o întreprindere socială, iar profitul magazinului va fi direcționat spre trei domenii importante pentru Moldova: protecția apelor și solului, suport pentru micii producători locali și încurajarea alimentației sănătoase.

 

Întreprinderea a fost înființată cu suportul Uniunii Europene, în cadrul proiectului EU4Youth Social Innovation – a strategic partnership – care a oferit tinerilor din Moldova oportunități de training, finanțare și mentorat în domeniul antreprenoriatului social. Valoarea grantului oferit prin proiect a fost de 7.500 euro.

 

 

Vizitează 3deBine.md și descoperă cum poți să faci un bine pentru tine, un bine pentru oamenii harnici, care lucrează în grădini, pe câmpuri, în bucătării sau fabrici și un bine pentru natura care ne dăruiește din roadele ei.

 

Cele mai recente

Sari la conținut